Om APROMAS

APROMAS processtyringsværktøj er 100% målrettet til autoskadebranchen

APROMAS processtyringsværktøj er 100% målrettet til autoskadebranchen.

APROMAS deltager aktivt som værkførernes sparringspartner i at skabe overblik og effektivisering.

APROMAS har værktøjer til anvendelse i hele processen: fra første kontakt med bilejer, til levering af istandsat og færdiglakeret bil og afsendelse af faktura til kunde eller forsikringsselskab.

Med andre ord: APROMAS gør det enkelt og muligt for de ledende medarbejdere at få styr på alle de discipliner, der skal mestres for at få et effektivt, indtjenende og toptunet lak- eller skadecenter.

Ét system til både karosseri og lak- eller hver for sig…

Som svar på den øgede konkurrence har autoskadebranchen behov for at effektivisere egne processer igennem hele værdikæden for på den måde at sikre indtjening til egen forretning og tilfredse kunder.

APROMAS er modulopbygget på en sådan måde, at det er fuldt anvendeligt, uanset om du driver skadecenter, lakcenter eller begge dele i samme hus. På samme måde spiller de to moduler sammen, hvis du som autolakerer arbejder sammen med flere karosseriværksteder som underleverandør.

APROMAS har flere integrationsmuligheder:

Vil du vide mere? Kontakt os
og få en personlig demonstration

Vi vil aldrig selv købe noget uden at have set, eller prøvet det først. Har du det på samme måde? Få en personlig demonstration og se, hvordan APROMAS fungerer i praksis.
Kontakt os

Det er ikke bare noget vi siger!

Jannie Backhausen, Backhausen A/S

“Med APROMAS på lak og karosseri, har vi et unikt og uundværligt processtyringsværktøj som gør os i stand til at drive en bedre forretning”

Haik Chamsarian, Frimann Biler A/S

”APROMAS er et uundværligt værktøj, der giver os det samlede overblik over alle opgaverne på værkstedet”

Klar til at komme i gang?

Vi vil aldrig selv købe noget uden at have set eller prøvet det først. Har du det på samme måde? Få en personlig demonstration og se, hvordan APROMAS fungerer i praksis.
Book en demo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram