Lakering

Vi har 
gjort det 
enkelt!

Styrk dit lakcenter med det komplette proceshåndteringssystem APROMAS Lakering. Det unikke styresystem mindsker tiden bag skrivebordet med manuelt papirarbejde og giver jer mere tid til at være effektive i produktionen. Og det hjælper dig med at få alt arbejde faktureret korrekt.

Fuktioner APROMAS Lakering

Produktionsoverblik

Aldrig har det været så let at have overblik!

Status på produktionen viser dig, om produktionen er on track, eller om der er ordrer, der behøver håndtering for at nå deadline.

Fra ordrelisten kan faktureringsoverblikket blandt andet opnås, og ordrerne kan faktureres direkte fra ordrelisten.

Takseringshistorik

Få styr på takseringen - fra start til slut!

Takseringshistorikken indeholder et komplet overblik over alle ordrens takseringer.

Historikken giver mulighed for at følge ordrens udvikling fra værkstedets egen prætaksering til modtagelse af en godkendt forsikringsrapport.

Dokumentation

Kvalitetssikring og dokumentation

APROMAS tilbyder en bred vifte af kvalitetssikringsmuligheder, der understøtter dokumentation for udførelse af arbejdet – både over for din pladeværkstedskunde og over for forsikringsselskaberne. Ved hjælp af fotos og registrering af f.eks. lagmåling og afvigelser har du et komplet dokumentationsfundament på alle dine ordrer.

Indgangskontrol

Få optimalt overblik inden produktionsstart

Ved modtagelse af bilen udføres værksteds-specifikke indgangskontroller, der sikrer, at alle forhold vedrørende ordren er på plads, før arbejdet igangsættes.

Kvalitet og kontrol

Kvalitetssikring og proceskontroller

Opnå en høj kvalitet i skadesarbejdet ved at udføre løbende kontroller i processerne. Undervejs kan du for eksempel opsamle fotodokumentation for at sikre, at arbejdet løbende dokumenteres i form af fotos.

Stempelur og timerapporter

Hold styr på medarbejdernes arbejdstid

APROMAS stempelur samler alle informationer på medarbejdernes arbejdstid og danner et grundlag for lønudbetaling.

Henvisning af ordrer

Samarbejde med andre værksteder øger kapaciteten

Med APROMAS er det muligt at udlicitere skadesarbejdet for at undgå forsinkelse eller lang ventetid i produktionsdeadline.

Henvis nemt og hurtigt ordrer til samarbejdende karosseriværksteder.

Prislister

Få balanceret vækstindtjening på alle ordrer!

APROMAS tilbyder en prislistestruktur, der gør det nemt at arbejde med faste priser, så du sikrer en balanceret værkstedsindtjening på andre ordrer end forsikringsskader, f.eks. skader på garanti.

Det er muligt at opsætte både generelle og kundespecifikke prislister, og det fritager dig fra at beregne individuelle priser på ordrerne.

Kommunikation

Nøglen til et effektivt samarbejde er kommunikation

APROMAS rummer en lang række intuitive funktioner, der helt enkelt sikrer god kommunikation både internt og eksternt til det samarbejdende skadecenter.

Derudover rummer APROMAS et opgavestyringsmodul, der på samme måde understøtter de rutiner og opgaverækker, som lakcentret har.

Digital arbejdskort

Få et samlet ordreoverblik på arbejdskortet

Arbejdskortet er integreret med takseringssystemet, så taksering af bilen indlæses og vises direkte på arbejdskortet.

Det digitale arbejdskort rummer også mulighed for præcist at angive indleverings- og afleveringstidspunkt samt produktionsdeadline, ligesom du kan registrere farveinformationer og oplysninger om kunden.

Opgavestyringsmodul

Understøtter rutiner og opgaver på dit lakcenter

APROMAS indeholder et opgavestyringsmodul, der understøtter alle daglige rutiner og opgaver.

Værkstedet kan oprette og tildele opgaver til medarbejdere, så medarbejdere kan stemple og dokumentere udførelse af opgaverne.

Integration

Integrationer med eksisterende IT-systemer

APROMAS integrerer med FORSI og sender data til Forsi i forbindelse med opstart af takseringskladde (TR), ligesom APROMAS også modtager data fra Forsi i form af takseringsrapporter (H) og tillæg (T), når disse er godkendt af forsikringsselskabet.

Dashboard

Tag styringen på dit skadecenter med APROMAS dataopsamling

Brug APROMAS dataopsamling til at indfri dine forretningskritiske mål og få målbare gevinster.

Lad APROMAS hjælpe værkstedet til driftsoptimering med afsæt i data. Ved hjælp af KPI’er får du overblikket over, hvor effektiv din virksomhed er.

Rapporter

Faktabaseret optimering med KPI’er og nøgletal

Som en integreret del af APROMAS udsendes der på månedsbasis rapportering om medarbejder-performance, ordreindgang, lånebilsdisponering og meget mere.

Ønsker du at få udarbejdet egne rapporter, er dette også muligt.

Vil du vide mere? Kontakt os
og få en personlig demonstration

Vi vil aldrig selv købe noget uden at have set, eller prøvet det først. Har du det på samme måde? Få en personlig demonstration og se, hvordan APROMAS fungerer i praksis.
Kontakt os

Det er ikke bare noget vi siger!

Jannie Backhausen, Backhausen A/S

“Med APROMAS på lak og karosseri, har vi et unikt og uundværligt processtyringsværktøj som gør os i stand til at drive en bedre forretning”

Haik Chamsarian, Frimann Biler A/S

”APROMAS er et uundværligt værktøj, der giver os det samlede overblik over alle opgaverne på værkstedet”

Klar til at komme i gang?

Vi vil aldrig selv købe noget uden at have set eller prøvet det først. Har du det på samme måde? Få en personlig demonstration og se, hvordan APROMAS fungerer i praksis.
Book en demo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram