Karosseri

Vi har 
gjort det 
enkelt!

APROMAS er et processtyringsværktøj til pladeværksteder, og det er derfor pladeværkførerens vigtigste redskab til at fastholde overblikket i produktionen og øge kapaciteten med et minimum af administration.

APROMAS har værktøjer til hele processen fra første kontakt med bilejer til levering af istandsat bil og afsendelse af faktura til forsikringsselskab.

Med andre ord: APROMAS gør det enkelt og muligt for de ledende medarbejdere at få styr på alle de discipliner, der skal mestres for at få et effektivt og indtjenende skadecenter.

Fuktioner APROMAS Karosseri

Kapacitetsoverblik

Hvornår har vi kapacitet til næste ordrer?

APROMAS Kapacitetsoverblik giver dig et realtidsoverblik over alle igangværende og planlagte ordrer.

Overblikket indeholder information om, hvilke medarbejdere der er tildelt til ordrerne, og om ordrerne følger tidsplanen eller ej. På den måde har du altid et fuldt opdateret overblik over din produktion.

Produktionsoverblik

Aldrig har det været så let at have overblik!

Status på produktionen giver overblikket over, om produktionen er on track, eller om der er ordrer, der behøver håndtering for at nå deadline.

Fra ordrelisten kan faktureringsoverblikket blandt andet opnås, og ordrerne kan faktureres direkte fra listen.

Ordrebooking

Nemt og tidsbesparende for både skadecenter og bilejer

APROMAS Booking er et modul til din eksisterende hjemmeside, hvor bilejeren når som helst kan forespørge på næste ledige tid på det valgte skadecenter og samtidig videregive vigtige informationer, så planlæggeren/pladeværkføreren kan vurdere skadens omfang og ressourcebehov.

Håndtering af lånebiler

Lånebilsoversigt med digital lånebilskontrakt

I APROMAS har du et komplet overblik over dine lånebiler, og du kan benytte overblikket til enkelt at booke og dermed planlægge, hvornår næste skade kan tages ind. Når bilejeren skal modtage en lånebil, genererer APROMAS en digital lånebilskontrakt.

Medarbejdertildeling

Kom spildtiden til livs med planlægning af arbejdstiden

Ved hjælp af APROMAS’ medarbejderplanlægningsmodul kan du planlægge og tildele ordrer til værkstedets producerende medarbejdere samtidig med, at du kan følge med i graden af tildelte jobs for hver medarbejder.

Kontrol og mersalg

Øg kundetilfredsheden og omsætningen med mersalg og kontrol af andre skader

Med få klik kan du både registrere andre skader og give bilejeren et tilbud på at få udbedret disse skader eller andre serviceydelser i forbindelse med reparation af autoskaden.

Indgangskontrol

Få optimalt overblik inden produktionsstart

Ved modtagelse af bilen udføres værksteds-specifikke indgangskontroller, der sikrer, at alle forhold vedrørende ordren er på plads, før arbejdet igangsættes.

Kvalitet og kontrol

Kvalitetssikring og proceskontroller

Opnå en høj kvalitet i skadesarbejdet ved at udføre løbende kontroller i processerne. Undervejs kan du for eksempel opsamle fotodokumentation, som sikrer, at arbejdet løbende dokumenteres i form af fotos. Og man promptes for nødvendige kontroller.

På samme måde registreres produktionsafvigelser, så der på en systematisk og nem måde kan indsamles løbende læring.

Stempelur og timerapporter

Hold styr på medarbejdernes arbejdstid

APROMAS stempelur samler alle informationer om medarbejdernes arbejdstid og danner et grundlag for lønudbetaling.

Reservedelshåndtering

Hold styr på bestilling og levering af reservedele

Fra gule lapper og masser af ting, der skal huskes, til overblik og let håndtering af reservedele.

APROMAS reservedelsmodul tilbyder også ordremodtagelsesregistrering samt mange andre nyttige funktioner, der kan understøtte en effektiv reservedelshåndtering.

Henvisning af ordrer

Samarbejde med andre værksteder øger kapaciteten

Med APROMAS er det muligt at udlicitere skadesarbejdet for at undgå forsinkelser eller lang ventetid i produktionsdeadline.

Henvis nemt og hurtigt ordrer til samarbejdende karosseriværksteder.

Prislister

Få balanceret vækstindtjening på alle ordrer!

APROMAS tilbyder en prislistestruktur, der gør det nemt at arbejde med faste priser, så du sikrer en balanceret værkstedsindtjening på andre ordrer end forsikringsskader, f.eks. skader på garanti.

Det er muligt at opsætte både generelle og kundespecifikke prislister, og det fritager dig fra at beregne individuelle priser på ordrerne.

Kommunikation

Nøglen til et effektivt samarbejde er kommunikation

APROMAS rummer en lang række intuitive funktioner, der enkelt sikrer god kommunikation både internt på værkstedet og eksternt til det samarbejdende lakcenter.

Derudover rummer APROMAS et opgavestyringsmodul, der på samme måde
understøtter de rutiner og opgaverækker, som pladeværkstedet har.

Digitalt arbejdskort

Få et samlet ordreoverblik på arbejdskortet

Arbejdskortet er integreret med takseringssystemet, så taksering af bilen indlæses og vises direkte på arbejdskortet.

Det digitale arbejdskort rummer også mulighed for præcist at angive indleverings- og afleveringstidspunkt samt produktionsdeadline, ligesom du kan registrere farveinformationer og oplysninger om kunden.

Opgavestyringsmodul

Understøtter rutiner og opgaver på dit skadecenter

APROMAS rummer et opgavestyrings-modul, der understøtter de rutiner og opgaver, som pladeværkstedet har.

Værkstedet kan oprette og tildele opgaver til medarbejdere, så medarbejdere kan stemple og dokumentere udførelse af opgaverne.

Integration

Integrationer med eksisterende IT-systemer

APROMAS integrerer med Forsi og sender data til Forsi i forbindelse med opstart af takseringskladde (TR), ligesom APROMAS også modtager data fra FORSI i form af takseringsrapporter (H) og tillæg (T), når disse er godkendt af forsikringsselskabet.

Dashboard

Tag styringen på dit skadecenter med APROMAS dataopsamling

Brug APROMAS dataopsamling til at indfri dine forretningskritiske mål og få målbare gevinster.

Lad APROMAS hjælpe værkstedet til driftsoptimering med afsæt i data. Ved hjælp af KPI’er får du overblikket over, hvor effektiv din virksomhed er.

Rapporter

Faktabaseret optimering med KPI’er og nøgletal

Som en integreret del af APROMAS udsendes der på månedsbasis rapportering om medarbejder-performance, ordreindgang, lånebilsdisponering og meget mere.

Ønsker du at få udarbejdet egne rapporter, er dette også muligt.

APROMAS har flere integrationsmuligheder:

Vil du vide mere? Kontakt os
og få en personlig demonstration

Vi vil aldrig selv købe noget uden at have set, eller prøvet det først. Har du det på samme måde? Få en personlig demonstration og se, hvordan APROMAS fungerer i praksis.
Kontakt os

Det er ikke bare noget vi siger!

Jannie Backhausen, Backhausen A/S

“Med APROMAS på lak og karosseri, har vi et unikt og uundværligt processtyringsværktøj som gør os i stand til at drive en bedre forretning”

Haik Chamsarian, Frimann Biler A/S

”APROMAS er et uundværligt værktøj, der giver os det samlede overblik over alle opgaverne på værkstedet”

Klar til at komme i gang?

Vi vil aldrig selv købe noget uden at have set eller prøvet det først. Har du det på samme måde? Få en personlig demonstration og se, hvordan APROMAS fungerer i praksis.
Book en demo
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram