The privacy policy is only available in Danish. If you don't understand Danish sufficiently to be able to accept the privacy policy, please contact APROMAS.

INTRODUKTION

Denne erklæring beskriver dine rettigheder til privatliv og vores forpligtelse til at sikre dine personoplysninger i Apromas. Når du besøger Apromas eller oprettes som bruger, indsamles eller registreres der oplysninger om dig.

Denne data anvendes til to overordnede formål. For det første for at sikre, at vi kan give dig de services og funktioner, som vi er forpligtet til at levere i henhold til dit abonnement på systemet. For det andet anvendes data i Apromas til lave normtalsanalyser for at anvise optimeringer og forbedringer.

For enkeltstående virksomheder er der kun adgang til egen analysedata og normtal, mens der for virksomheder i kædesamarbejde kan finde datadeling sted på tværs af kæden eller med relevante underdatabehandlere, hvis der er indgået aftale om dette. Kontakt din kædeansvarlige, hvis du vil vide mere herom. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger der tages.

COOKIES

Apromas anvender ”cookies”. Det er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Formålet er at genkende enheden, huske indstillinger, som er nødvendige for at systemet kan fungere. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus, og der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies. Der anvendes ikke tredjeparts-cookies i systemet.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Hvis du som intern medarbejder eller eksternt autoværksted- og/eller forhandler, ønsker at bruge vores system, er det nødvendigt for os at indsamle visse persondata for at kunne tilbyde dig vores services. Når du oprettes i systemet, kræves der derfor visse oplysninger om dig, som person.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige hos Apromas ApS for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er Bo Kold Søndergaard.

Typer af information

Apromas ApS opsamler en række informationer om disse personer, der anvender Apromas ApS system: * Eksterne brugere (ordrebooking) * Interne brugere (medarbejdere) Som intern bruger og medarbejder indsamler vi følgende personoplysninger:

Interne oplysninger

Almindelige medarbejder-persondata, herunder: * Navn * Adresse * Telefonnummer * Oplysninger om løn * Mødetider * Oplysninger om uddannelse og arbejdsopgaver * Kørekort * Nationalitet * Login-informationer (ekskl. adgangskode) * Sygdoms- og fraværsoplysninger * Deltagelse i kurser og arrangementer

Fortrolige oplysninger

Medarbejder-persondata, herunder: * Adgangskoder * Privatadresser * Privat e-mail * Privat telefonnummer * CPR-nummer * Kørekort-foto og identifikationspapirer Som ekstern bruger indsamler vi følgende personoplysninger:

Firmaoplysninger

* Navn * Adresse * CVR-nummer * Telefonnummer

Medarbejder-stamoplysninger

* Navn * Stillingsbetegnelse * Kontaktinformationer: Telefonnr. og e-mailadresse * Medarbejderfoto

SIKKERHED

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser. Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger i et sikret system, hvor vores sikkerhedsforanstaltninger løbende kontrolleres for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine oplysninger behandles hos Apromas ApS af en sikkerhedsgodkendt systemudvikler og underdatabehandler. Apromas ApS har indgået databehandleraftale med underdatabehandleren, og underdatabehandleren har foretaget nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Disse foranstaltninger er med til at sikre behandlingen af dine data.

Den hurtige teknologiske udvikling betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse i vores notifikationssystem.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services, Apromas ApS tilbyder.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Apromas benytter underdatabehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse anvendes også til normtalsanalyser i visse tilfælde. Formålet med disse er at synliggøre optimeringsmuligheder og anvise produktionsforbedringer. For enkeltstående (uafhængige) virksomheder i Apromas er der kun adgang til egne normtal.

Disse deles ikke med underdatabehandlere. For virksomheder i kædesamarbejder kan data fra Apromas anvendes af underdatabehandlere til at udarbejde normtalsanalyser på tværs af kæden. Der er i disse tilfælde altid indgået databehandleraftaler imellem Apromas og kædevirksomheden.

Kontakt din kædeansvarlige for at høre nærmere. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun underdatabehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

DINE RETTIGHEDER

Som registreret bruger har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

* At få oplyst og få ændret dine persondata

* At gøre indsigelse og få slettet persondata

Du har derudover ret til at indgive klage til Datatilsynet.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Apromas ApS, skal du henvende dig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon +45 70 70 72 85. Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse samme sted.

UNDERDATABEHANDLERE

NAME

CVR

ADDRESS

DESCRIPTION OF PROCESSING

QARS – Fælles Service ApS

38413562

Livøvej 21, 8800 Viborg, DK

Benchmark reporting / development

QARS – Salg & Rådgivning ApS

37543381

Livøvej 21, 8800 Viborg, DK

Benchmark reporting / consulting

ITpilot ApS

30568656

Livøvej 21, 8800 Viborg, DK

Software development

Accobat A/S

10125251

Alexander Foss Gade 13, 9000 Aalborg, DK

Datawarehouse development

Akzo Nobel Coating GmbH

DE811171085

 

Kruppstrasse 30, 70469 Stuttgard, DE

(only) Paint and process management consulting

Lakgruppen A/S

10020360

Stenhuggervej, 5220 Odense SV

(only) Paint and process management consulting

 

 

UDBYDER

Applikationen ejes og publiceres af: Apromas ApS Livøvej 21 8800 Viborg Telefon: +45 70 70 72 85 Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.